Hotel Jugoslavija nalazi se na najatraktivnijem mestu u Beogradu, na samoj obali Dunava, udaljen svega 5 minuta od centra Beograda. Savremeno opremljen prostor banket sale od 750 kvm, kapaciteta do 450 sedećih mesta, upotpunićemo širokom lepezom menija koje vam stavljamo na raspolaganje: bogat švedski sto, set menije, finger food…

U predbanketu, u čijem sklopu je i najveći Svarovski luster na svetu, imate na raspolaganju 500 kvm prostora sa velikim i funkcionalnim šankom, kao i terasu sa koje mozete uživati u pogledu na Dunav.
 
Svadbe
 
Neverovatan izbor švedskog stola pruža Vam mogućnost da u svakom trenutku pojedete baš onu vrstu hrane koja Vam se jede! Ko kaže da prvo morate da probate predjelo, pored velikog broja glavnih jela? 
Uz naš švedski sto mi Vam pružamo sasvim novi doživljaj hrane! Ili više volite set meni?
 
Meni pića je osmišljen tako da obuhvata sve probrane vrste domaćeg i stranog, alkoholnog i bezalkoholnog pića, uz najbolje kafe brenda Illy.
 
Naš tim organizatora će se pobrinuti da sve Vaše želje budu ispunjene!
 
Poslovni događaji
 
Pripremajući se za konferenciju, predavanje ili seminar, naš tim će vam obezbediti najbolje tehničke uslove, vrhunsku opremu i salu prilagođenu isključivo vašim potrebama! 
Wireless konekcija će vam omogućiti da lako završite sve poslovne obaveze putem interneta.
 
Izuzetno nam je drago što je novi ambijent Banket sale upotpunjen najsavremenijom opremom za potrebe vaših konferencija, seminara i predavanja. 
 
Raspolažemo vrhunskim sistemom ozvučenja za sve tipove manifestacija. Pored osnovnog paketa ozvučenja, tu su i konferencijski sistemi, bežični sistemi za simultano prevođenje, kao i sva neophodna oprema, mikrofoni, govornice i druga binska oprema.
 
Naravno mi imamo rešenje za sve potrebne video sadržaje na našim LCD i LED televizorima, LED ekranima, projektorima i projekcionim površinama u svim veličinama, uz mogućnost mapiranja cele sale. 
 
Pored tehnike, nudimo i kompletnu scenografsku adaptaciju prostora, počevši od bine, podijuma, piste u svim mogućim dimenzijama, pa sve do posebno dizajniranih scenografskih elemenata, kulisa itd.
 
Tu smo da sve vaše ideje pretvorimo u stvarnost!
 
Proslave i eventi
 
Banket sala Jugoslavija poseduje apsolutnu moć transformacije prostora za sve vaše potrebe. 
Najlepši rođendani, najveselije maturske i apsolventske večeri sa najlepšim ambijentom, održane su baš kod nas!
Ambijent, boja rasvete, dekoracija i meni sastavljen baš za vas dočaraće svaku vašu želju, i pokazati vam da ništa nije nemoguće!
 
Banket Jugoslavija vam omogućava održavanje svih vrsta događaja, dok je naš tim tu da realizuje sve što je potrebno! 
 
Press konferencije, cocktail party, fashion show, izložbe i postavke, promocije brendova i najnovijih proizvoda…sve što poželite, Banket Jugoslavija realizuje!
 
Više detalja, informacija, slika i svega ostalog možete pronaći na našoj stranici:
 
 
Ili jednostavno pozovite naše menadžere i prošetajte do nas, da se na licu mesta uverite da ne preterujemo kad govorimo o ovom jedinstvenom prostoru.
 
Vidimo se!